Naturlek Naturlek - förstasidan Kontakta Naturlek Gris

Nyheter från Naturlek®

KONST MED MOTORSÅG!
Motorsågsskulptur FiskareNaturlek® presenterar en ny medarbetare för ytterligare dimension i vårt produktsortiment. Hans Gustafsson, konstnär från Östhammar, är känd för sina tavlor med djur- och naturmotiv.

Sedan ett tiotal år är Hans också bekant för sina träfigurer utförda med motorsåg t.ex. vid Sjötorget i Östhammar (havsörn, björnar, ugglor och lodjur). Hans har också deltagit i en rad utställningar.

Skulpturerna "frigörs" ur ett enda stycke av svensk ek och kan ta kortare eller längre tid att färdigställa. Det handlar om att behärska sitt verktygs prestanda i kombination med fantasi och känsla.

Naturlek® kan nu alltså, utöver ordinarie sortiment av träleksaker/produkter, erbjuda:
En figur i trä till privat eller offentlig miljö där barn och vuxna vistas för en spännande och unik upplevelse! Kanske inte att klättra på men väl värd att beundra!

Tveka inte att kontakta Naturlek® om ni är intresserade av en egen motorsågsskulptur!

Motorsågsskulptur Lokatt

.

Motorsågning Öregrund

.

Bänk med armstödBänk i ek med armstöd
NATURLEK® har nu en ny bänk med armstöd. Passande bord är Robust bord i ek.

Se produktsidan: Robust bänk med armstöd

.

NY BRED BÄNK I EK FÖR PLACERING I OLIKA MILJÖER
Extra bred bänkNATURLEK® erbjuder en bänk tillverkad i homogen svensk ek med socklar av granit eller ek som fot. Den är extra bred och därför möjlig att sitta på från båda håll samtidigt. Den nya bänken har fått namnet "Roslagsbänken".

Bänkens mått (cirka) är: Längd 300 cm, bredd 70 cm, sitthöjd cirka 48 cm och vikt cirka 500 kg. Bänken kan också tillverkas enligt kundens önskemål efter egna mått. Den kan placeras både utomhus och inomhus och levereras monterad för direkt placering.

Se produktsidan: "Roslagsbänken" - extra bred bänk

.

DjungeltrummaDjungeltrumma
Djungeltrumman är av homogen ek och väcker åhörarens uppmärksamhet. Användaren kan påkalla intresse och samla sina kompisar. Trumman är utrustad med 2 fastsatta trumpinnar och trumman förankras med galvade järn.

Se produktsidan: Djungeltrumma


Visa äldre nyheter...

Visa Rapport från fältet...